Източник lamqta.comОвен  Днес, когато усетите прилив на енергия, възаползвайте се от

...
Източник lamqta.comОвен  Днес, когато усетите прилив на енергия, възаползвайте се от
Коментари Харесай

Дневен хороскоп: Неприятен ден, изпълнен със съмнения, а за една от зодиите стари отношения ще се пробудят като гръм от ясно небе

Източник lamqta.com

Овен 
Днес, когато усетите прилив на сила, възаползвайте се от нея, с цел да помогнете на другите. Вместо напълно да се потопите в някой занимателен план или увлекателно занимание, поинтересувайте се и се пробвайте да разберете, кой се нуждае от помощ в дома си. По-възрастен член на фамилията ще бъде доста признателен за още един спомагателен чифт ръце. Вие пък ще се почувствате добре, защото ще знаете, че вярно сте определили целите. Отдавайки се на другите, ще можете да установите прочувствена връзка с тях, а това е нещо, което в никакъв случай не би трябвало да смятате като обвързване. 

Телец

Не би трябвало да мислите за идващия ден – нито с вяра, нито с смут. Все едно, нищо няма да измислите: логическа връзка сред Вашето „ през днешния ден ” и Вашето „ на следващия ден ” просто няма да може да намерите, колкото и да се стараете. И с Вашата половинка е неефикасно да говорите за това 
 

Близнаци

През този ден Вашия обичан човек ще се прояви в непредвидена за Вас светлина, а и ще се наложи да преразгледате своето отношение към него. Резултатите от равносметката може да се окажат напълно непредсказуеми и по тази причина бъдете подготвени за всевъзможен излаз от събитието...
 

Рак

Това е ден на прелестно неофициално другарство. Не се отхвърляйте от поканите за тържество по случай рожден ден, годишнина от празник или някакво друго празненство. Ще прекарате времето си добре, в случай че се окажете в компанията на съвсем непознати хора. Освен това този ден денят е извънредно подобаващ за среще с родителите на Вашата „ половинка ” и напълно няма да е мъчно да намерите общ език. Ако планирате да се занимавате с някаква работа, имайте поради, че сполучливото им довеждане докрай не зависи единствено от положените усилия от Ваша страна, само че и от стечението на събитията. Ако в нещо не Ви върви, просто превключете на друго занятие. 
 

Лъв

Днес умеенето да се намесвате в непознати работи навреме, въпреки и не изключително тактично, ще Ви е доста належащо. Съвсем не би било добре, в случай че през днешния ден не извършите всичко, което зависи от Вас: да помагате, подкрепяте, увещавате, помирявате.... Разбира се, подобен ден напълно не би могло да бъде наименуван лек и елементарен, и вечерта ще почувствате, че силите Ви са на лимита. Само че възприятието за изпълнен дълг ще помогне да запазите положителното си въодушевление. Не очаквайте незабавна компенсация за свършеното през днешния ден. Тя ще пристигна малко по-късно, и ще се окаже много непредвидена.
 

Дева

Гръм от ясно небе може да Ви дезориентира, изключително в случай че имате отношение към някакви дремещи усеща или неизяснени обстановки от предишното, които от дълго време сте смятали завършени. Престанете да мислите за това и се ориентирайте към перспективното. Проявете самодейност. Това освен ще усъвършенства Вашето самочувствие, само че ще Ви покаже проблемите Ви в същинската им същина, а и ще Ви подари толкоз нужното Ви чувство за перспективност.
 

Везни

Енергични сте и сте настроени по-критично, в сравнение с предствителите на другите знаци на Зодиака, и по тази причина триумфите, които ще постигнете, ще са обилни. Само че има риск да не Ви стигнат силите в най-неподходящия миг. Ако желаете да избегнете това, придържайте се към рационален темп и избягвайте претоварвания. Това е прекрасен ден за деен отдих, занимания със спорт и танци. Възможни са нови запознанства: привързаността за в този момент е мимолетна и повърхностна, само че с времето връзките ще станат по-сериозни и дълбоки. Вечерните развлечения може да костват по-скъпо, в сравнение с очаквате. Старайте се, да контролирате разноските.
 

Скорпион

Днес шанса просто няма да Ви се усмихва. За реализиране на резултатъ, дори и най-скромните, ще се наложи безусловно да излезете от кожата си. Усилията, които се изискват, са колосални, а постигнатите победи би трябвало да се преглеждат под микроскоп. Но и със скръстени ръце не може да седите - денат изисква активност, въпреки и тя да не е ефикасна. Това се отнася освен до професионалния, само че и до персоналния живот. Тук измененията ще са Ви просто нужни, с цел да можете да се чувствате удобно. Затова използвайте всяка опция да разкъсате веригите на всекидневните отговорности и грижи, с цел да зарадвате обичания човек с нови чувства.
 

Стрелец

По принцип за Вас през днешния ден напълно не е наложително да се срещате с Вашата втора половинка. Така или другояче Вие авансово ще знаете каво може да Ви каже и по какъв начин ще реагира на всяко Ваше деяние. Впрочем, в случай че желаете да ревизирате своята прозорливост и да получите наслаждение от връзки от сходен жанр, тогава за какво не?
 

Козирог

За Вас денят няма да бъде доста сполучлив, само че пък, за сметка на това, спокоен. Звездите Ви поучават да го прекарате в обкръжениети на своите близки, подготвени да споделят Вашите грижи и паники, да Ви изричат своята поддръжка, или просто да споделят Вашите забавни занимания. Нужна Ви е приятна компания, защото когато сте уединено със себе си, бивате обхванати от мрачни мисли. Разходките е по-добре да отложите за втората половина на деня. Утрото е уместно за неприбързани диалози, кулинарни опити, дребни домашми работи, или просто за мързелуване.
 

Водолей

Денят ще Ви даде на практика неограничени благоприятни условия в областта на удоволствията, насладите и развлеченията. Да се поглезите - това е задачата за през днешния ден,за решаването на която би трябвало да се отнесете с цялата си съвестност. Позитивните страсти няма да Ви бъдат непотребни. Ако сте Водолеи-родители, ще имате изключително доста грижи с децата. Проблемите им ще станат Ваши и ще се наложи неотложно да предприемете съществени ограничения. Не са изключени и проблеми с други представители на по-младото потомство. 
 

Риби

Днес ще Ви овладее възприятие на леко безпокойствие. Ще се терзаете от смутни подозрения и плахи интуиции. Той за какво не звъни? Къде изчезна предходния път? Не може ли най-малко да пусне един sms? Денят подготвя към съществено безпокойствие.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР